HomeFeaturedFocusCateva solutii de protectie pentru iPhone 7

Cateva solutii de protectie pentru iPhone 7

Când ai un telefon precum iPhone 7, s-ar putea să merite mai mult decât în cazul altor terminale să ai în vedere și o soluție de protecție pentru el. Nu o să intru în discuții legate de sensibilitatea lui, pe care unii au încercat să o exploateze în scopul discreditării Apple, ci o să mă limitez doar la valoarea telefonului, una destul de mare. Ai un telefon scump, este normal să ai grijă de el. Și încerci să găsești o husă sau o carcasă la a cărei construcție se vede grija pentru calitate și pentru mici detalii utile, chiar dacă prețul va fi puțin peste medie.

În încercarea de a vă arăta câteva soluții de protecție pentru iPhone 7, am apelat la partenerii noștri tradiționali de la MobileDirect. Un magazin online cu o gamă foarte variată de huse, carcase și accesorii pentru iPhone 7 și în general pentru orice smartphone, provenite atât direct de la producător, cât și de la terți. La recomandarea lor am încercat două game de produse.

Preferatele mele au fost husele de la VRS Design, dintr-o serie care oferă pe lângă funcția de protecție și una de stand, prin micul picioruș de sprijin integrat pe spatele carcasei.

Acestea au venit în variantă Crystal Mixx, realizată din gel moale transpartent (care mie mi-a plăcut cel mai mult pentru că lasă să se vadă cât mai mult din telefon).

Dar și în variantă transpartentă, cu marginile întărite cu metal, pentru cei care doresc un grad mai mare de protecție.

Sau dintr-un plastic negru, mai dur, care protezează atât muchiile, cât și spatele telefonului. Mai exact VRS Design High Pro Shield Steel Silver.

Pentru cei care au gusturi puți mai exuberante, dar vor în același timp și un grad sporit de protecție pentru iPhone 7-le lor, cele două carcase din seria Case Mate pe care le-am testat s-ar putea dovedi potrivite. Sunt formate din două componente, una moale, de cauciuc, care împracă în primă fază telefonul, peste care vine partea metalică, mai grea, care oferă protecția sporită despre care vorbeam.

Prima a fost ToughMag, cu un aspect metalic pur, care îți conferă senzația că telefonul tău poate rezista la orice chin.

Dacă mergem și mai departe, pentru cei cu sensibilități la chestiile sclipitoare, Case Mate Brilliance Champagne este alegerea potrivită. Fotografiile vorbesc de la sine.

Evident, sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le puteți găsi pe MobileDirect. Lista cu soluții de huse și carcase pentru iPhone 7 este mult mai lungă, așa că vă invit să vizitați site-ul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep