HomeFeaturedFocusVivo V5 Plus prezentat oficial

Vivo V5 Plus prezentat oficial

Este vorba despre terminalul care era disponibil la precomandă încă înainte de lansarea oficială, care a făcut obiectul mai multor materiale cu informații neoficiale, cel cu un sistem frontal dual camera care îi va face pe amatorii de selfie-uri să tresare. Un cuplu de senzori, unul de 20 de megapixeli (Sony IMX376 1/2.78″) și unul de 8 megapixeli, se ocupă de obținerea unor selfie-uri de calitate, cu ajutorul mai multor funcții software și al unui flash ”selfie soft”. Iar acum avem și confirmarea oficială că acest sistem este real.

Nici restul configurației, care se dovedește că a fost corect leak-uită către opinia publică, nu este de ignorat. Un display full HD (1080p) de 5,5 inchi protejat cu sticlă 2.5D Gorilla Glass 5, un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de 2,0 GHz, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, un acumulator de 3160 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, un Android 6.0 Marshmallow cu Funtouch OS 3.0 peste el și un chip audio dedicat (AK4376), toate integrate într-o construcție metalică de tip unibody, sunt caracteristicile care contează.

Practic, tot ceea ce se știa despre acest telefon a fost confirmat oficial. Lucru normal, având în vedere că terminalul era deja disponibil la precomandă.

Nu au apărut detalii suplimentare legate de preț, în schimb, la nivel de disponibilitate, au fost anunțate câteva piețe asiatice. Mai multe decât se credea inițial, însă nu foarte depărtate de țara natală, ceea ce este cam dezamăgitor pentru utilizatorii mai occidentali, care au la dispoziție veșnicele canale gri reprezentate de magazinele online chinezești care fac livrări și în Europa, cu toate riscurile legate de aceste canale de distribuție.

via Vivo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep