HomeMobileAndroidAvem primele imagini mai clare cu LG G6

Avem primele imagini mai clare cu LG G6

lgg6leak

Mai e puțin peste o lună până la pornirea Mobile World Congress și odată cu el și momentul în care o să vedem noile generații de smartphone-uri. Despre LG G6 știm că o să fie prezentat pe 26 februarie și odată cu el probabil că LG ne va arăta și seria de ceasuri smart din 2017. Însă așa cum ne așteptam, pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării apar și imagini din ce în ce mai clare cu produsele.

În cazul de față avem o imagine mai clară a flagship-ului LG G6 (mai exact a părții superioare) – vedem o carcasă metalică (e posibil să semene cu cea de pe LG G5), margini rotunjite și camera frontală. Știm că sistemul modular nu mai este în grațiile designer-ilor LG, așa că G6 are șanse mari să fie unibody, cu o construcție din metal și sticlă.

Mai știm și că e vorba de un smartphone cu display de 5.7 inci, LCD, cu un raport de 18:9, la o rezoluție de 2880 x 1440, adică puțin mai mare și mai îngust decât formatul tradițional. Conform theverge LG G6 va avea în continuare două camere principale și un senzor de amprentă.

“LG already outed the display for the G6: the company has created a 5.7-inch LCD with a wacky 18:9 (or 2:1) aspect ratio and 2880×1440 resolution—basically, it’s taller than the usual 16:9 display. LG is expected to announce the G6 at its Mobile World Congress press conference, which is scheduled for February 26.”

Din ce am văzut până acum, îmi place cum arată LG G6. Aștept cu interes lansarea.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep