HomeFeaturedFocusUn mid-range Huawei si un flagship Honor in vizita la TENAA

Un mid-range Huawei si un flagship Honor in vizita la TENAA

Eu v-am spus că este o perioadă în care atât aplicațiile de benchmark cât și instituțiile care acreditează dispozitive mobile pentru diferite piețe sunt extrem de ocupate. Pe semne că va urma un val de lansări interesante în perioada următoare. Sau, mai corect probabil, se pregătește deja MWC-ul până la care nu mai este chiar așa de mult. Uite că TENAA ne livrează niște informații interesante din nou, de această dată cu ocazia vizitei făcute de o pereche interesantă de telefoane, un Honor cu specificații de top și un terminal Huawei din zona de mid-range, dar cu un aspect fizic destul de apropiat de al verișorului mult mai puternic.

O să începem cu Huawei-ul care poartă numele de cod WAS-AL00 (care în mod evident nu va fi și denumirea comercială a telefonului). Acesta este construit în jurul unui display full HD (1080p) de 5,2 inchi, asortat cu un chipset cu procesor octa-core (cel mai probabil un Kirin de fabricație proprie), o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. O cameră foto principală de 12 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate a telefonului, un acumulator de 2900 mAh și un Android 7.0 Nougat completează lista de specificații tehnice care au ieșit la iveală. Destul de interesant!

Însă cu mult mai atractiv pare Honor-ul care poartă numele de cod DUK-TL30. Este construit în jurul unei platforme cu procesor octa-core, cel mai probabil un chipset Kirin 960, cu o memorie RAM de 6 GB, capacitate internă de stocare de 128 GB, toate ascunse în spatele unui display QHD de 5,7 inchi. O combinație impresionantă, de adevărat flagship. Și nici sistemul dual camera de pe spatele telefonului, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 2 megapixeli, acumulatorul de 3900 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale, suportul dual-SIM sau Android-ul 7.0 Nougat nu sunt mai prejos.

Având în vedere că Huawei a scos și modelele Honor din China și le-a făcut disponibile inclusiv în Europa, eu zic că vom vedea produse chiar interesante în viitorul apropiat de la această companie.

via TechUpdate

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep