HomeFeaturedFocusHuawei Honor 6X disponibil oficial in Europa

Huawei Honor 6X disponibil oficial in Europa

Terminalul atractiv pe care producătorul chinez l-a prezentat oficial la mijlocul lunii octombrie a anului trecut se îndreaptă cu pași mari înspre piețele din Europa. Ba chiar este deja disponibil pentru comandă online pe unele piețe. Huawei Honor 6X poate fi deja comandat în Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Olanda, Spania, Cehia sau Rusia.

Poate reprezenta o alegere inspirată pentru zona de mid-range din mai multe motive. Odată, pentru raportul preț/specificații pe care îl consider destul de atractiv. O combinație de chipset proprietar Kirin 655, cu procesor octa-core de până la 2,1 GHz, cu un display IPS full HD de 5,5 inchi și în două versiuni de memorii (3 GB RAM cu 32 GB stocare, sau 4 GB de memorie RAM cu 64 GB memorie internă), plus un sistem dual camera cu senzori de 12 și de 2 megapixeli pe spate și o cameră foto frontală de 8 megapixeli, completată de un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator de 3340 mAh, sună foarte bine. Mai ales la prețuri de 249 euro pentru versiunea cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare sau 299 euro pentru cea cu 4 GB de memorie RAM și capacitate de stocare de 64 GB.

Apoi există promisiunea fermă a celor de la Huawei că modelul va primi update-ul la Android 7.0 Nougat în al doile trimestru al anului. S-ar putea să conteze și asta.

Nu în ultimul rând, deși aici vorbim despre o apreciere ceva mai subiectivă, brand-ul Honor a lăsat o impresie destul de bună, peste așteptări chiar. Este o părere pe care mi-am făcut-o după ce am testat Honor 7 Lite și care cred că este valabilă și la alte telefoane scoase de Huawei sub acest sub-brand.

Așa că Honor 6X este bine venit în Europa!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep