HomeFeaturedFocusCateva detalii despre ZTE Blade V8 Pro

Cateva detalii despre ZTE Blade V8 Pro

Se pare că versiunea Pro a lui ZTE Blade V8 va fi destinată piețelor occidentale, motiv suficient pentru a discuta câteva minute pe marginea acestui smartphone și va veni cu câteva îmbunătățiri de natură tehnică, după cum bine o induce numele său complet. S-ar putea ca prezentarea oficială să se întâmple chiar la CES-ul care stă să începă, așa că aceste informații care nu au încă un suport oficial ar trebuit primite cu o mică doză de rezervă.

Totuși, chiar și în aceste condiții, ZTE Blade V8 Pro se prezintă destul de interesant. Odată pentru că vorbim despre un mid-range cu accente în zona de fotografie. Și aici stau dovadă combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 625 (cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz) cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB, dar mai ales sistemul dual camera de pe spatele telefonului, echipat cu doi senzori de 13 megapixeli fiecare și dotat cu dual-LED flash. În al doilea rând, vorbim despre un smartphone ZTE, iar producătorul chinez este cunoscut pentru prețurile destul de avantajoase pe care le practică. Așa că ne putem aștepta la un raport preț/specificații suficient de atractiv.

Restul configurației lui ZTE Blade V8 Pro este format dintr-o cameră foto secundară cu senzor de 8 megapixeli, un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu Gorilla Glass 3, un acumulator de 3140 mAh, un Android 6.0 Marshmallow și abilități de conectivitate LTE.

Prețul vehiculat pentru Statele Unite este de 230 dolari, probabil că la nivel de Europa va fi echivalentul în euro. Să vedem dacă va reuși să ajungă și în ofertele operatorilor, acolo unde are șanse să facă o figură frumoasă de vânzări.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep