HomeEvenimenteCESNe pieptanam … smart?

Ne pieptanam … smart?

SmartBrush

Printre produsele pe care le-am remarcat la CES 2017 se află și peria smart pentru păr Kerastase Hair Coach, creată de Withings și L’Oreal, ce are ca scop menținerea unui păr mai sănătos. Vă dați seama că fiind smart, peria se poate conecta WiFi sau Bluetooth la aplicația de pe smartphone, oferind feedback după fiecare folosire, arătând utilizatorului cât de bine știe să se pieptene.

Dacă avem periuțe de dinți smart, de ce nu am avea și perii de păr? Cam asta e ideea Kerastase Hair Coach care folosește un micuț microfon prin care înregistrează sunetul părului pieptănat și apoi analizează informațiile pentru a detecta diverse probleme – păr uscat sau rupt. Și ca lucrurile să fie și mai bizare, un accelerometru plus un giroscop sunt prezente să monitorizeze forța de apăsare/tragere iar printr-un motoraș poate să ofere feedback atunci când utilizatorul nu se piaptănă cum trebuie.

Cireșa de pe tort este că datele trebuie să fie cât mai exacte, așa că pe lângă toate cele deja amintite peria mai are și un senzor care poate detecta dacă pieptănatul se face pe păr ud sau uscat.

Pentru ignoranți ca mine toate datele sunt frumos prezentate de aplicație, aceasta oferind detalii clare despre ce s-a făcut greșit în procesul pieptănatului.

smartwithingsbrushapp

Dincolo de ce credem noi despre acest produs, sunt sigur că va găsi clienți atunci când iese pe piață – undeva la jumătatea lui 2017 cu un preț de aproximativ 200 USD.

Sunteți interesați? Aveți aici toate detaliile și modul de comandă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep