HomeEvenimenteCESGarmin continua seria de ceasuri inteligente Fenix cu trei noi modele fenix5,...

Garmin continua seria de ceasuri inteligente Fenix cu trei noi modele fenix5, mult mai subtiri

 

fenix5

Cel mai bun ceas inteligent de pe zona de fitness, adică Garmin fenix3 e continuat de Garmin cu o gamă nouă: fenix5. Prezentate la CES 2017, ceasurile fenix5 vin în trei modele, cu display de la 1.6 inci până la 2, având doar jumătate din grosimea lui fenix3.

Toate cele trei modele din gama fenix5, adică 5, 5x și 5S sunt gândite să fie purtate permanent, indiferent de tipul de activitate efectuată. Ar trebui să ofere o autonomie de cel puțin 8 zile, cu un maxim de 14 zile pe o singură încărcare, în modul smart watch. Cu GPS-ul pornit și funcția de localizare activată, autonomia ar trebui să fie undeva între 12 și 24 de ore.

Ca și seria fenix3, noua gamă e rezistentă la apă, putând funcționa până la 100 de m.

Ceea ce aduc diferit este dimensiunea: acum au jumătate din grosimea seriei fenix3, fiind special concepute pentru a putea deveni accesorii mai ușor de purtat.

În ceea ce privește diametrul, modelul 5, are doar 47 de mm, având aceleași performanțe pe zona de monitorizare a bătăilor inimii ca și fenix3 HR. 5S e și mai mic, doar 42 mm.

fenix5_1

Cel mai mare dintre modelele seriei fenix5 este 5X, având 51 de mm.

Toate trei vin pe piață în primăvara și vor porni de la 600 USD (5 și 5S) în timp ce modelele sapphire 5 și 5S, respectiv 5x avea un preț de 700 USD.

Mă aștept ca în curând să vedem prețuri bune pentru fenix3 (acum e undeva la 450-550 EUR) – dacă vreți un ceas smart pentru fitness vă recomand să începeți să urmăriți prețurile de pe amazon sau ebay pentru fenix3, deoarece în momentul de față e cea mai bună opțiune de cumpărare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep