HomeFeaturedFocusNoi detalii despre HTC One X10

Noi detalii despre HTC One X10

O nouă serie de detalii despre HTC One X10 au ieșit la iveală, de această dată dintr-o sursă ceva mai credibilă. Este vorba despre celebrul Evan Blass, @evleaks, care afirmă că producătorul taiwanez va prezenta acest smartphone chiar luna viitoare. Și parcă pentru a fi și mai convingător, alătură o nouă fotografie, care ne lasă să ne facem o impresie despre viitorul mid-range al HTC. Dincolo de fotografia care parcă nu prea bate cu altele care pretindeau că înfățișează același smartphone, s-au cristalizat și câteva specificații tehnice.

Un display full HD de 5,5 inchi se pare că va ascunde în spatele său un chipset MediaTek Helio P10, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare va fi, cel mai probabil, de 32 GB, în timp ce camera foto principală se spune că va avea un senzor de 16 megapixeli. O cameră frontală pentru selfie-uri de 8 megapixeli completează lista de informații care se cunosc până la acest moment despre acest smartphone.

Dacă informația conform căreia acest HTC One X10 va vedea lumina zile în februarie este adevărată, probabil că vor mai apărea detalii și imagini. HTC nu a excelat niciodată în a-și păstra ascunse astfel de secrete.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep