HomeMobileAndroidSamsung a prezentat oficial seria Galaxy A 2017

Samsung a prezentat oficial seria Galaxy A 2017

Este vorba despre noua generație de modele Galaxy A3, A5 și A7, terminale pe care producătorul coreean le-a anunțat oficial ceva mai repede decât se aștepta opinia publică. Lucru care nu cred că a supărat pe cineva, având în vedere că s-a făcut lumină asupra acestui subiect care a fost destul de speculat la bursa zvonurilor. Așadar putem acum să trecem în revistă configurațiile oficiale ale celor trei modele care au de dus mai departe o moștenire destul de grea rămasă de la predecesori. Seria Galaxy A de la Samsung s-a vândut destul de bine, mai ales în ofertele operatorilor, așa că și noii veniți trebuie să confirme așteptările.

Samsung Galaxy A3 (2017), cel mai mic membru al familiei, propune un display Super AMOLED de 4,7 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia ticăie un chipset cu procesor octa-core de până la 1,6 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală pentru selfie-uri de 8 megapixeli și un acumulator de 2350 mAh formează restul configurației acestui telefon, care arată destul de bine pe segmentul entry-level.

Galaxy A5 (2017) urcă display-ul, tot un Super AMOLED, la 5,2 inchi și rezoluția la full HD (1080p). Chipset-ul este un Exynos 7880 cu procesor octa-core de până la 1,9 GHz (Cortex-A53), memoria RAM este de 3 GB, capacitatea internă de stocare ajunge la 32 GB, iar camerele foto vin ambele echipate cu senzor de 16 megapixeli. Acumulatorul ajunge la 3000 mAh, apar în peisaj și abilitățile de Fast Charging.

Samsung Galaxy A7 (2017) urcă display-ul la 5,7 inchi, tot full HD și tot Super AMOLED. Păstrează același chipset cu procesor octa-core la 1,9 GHz, aceeași cantitate de RAM de 3 GB și aceeași stocare internă de 32 GB. Senzorii celor două camere foto sunt tot de 16 megapixeli, deși diferiți față de Galaxy A5, iar acumulatorul urcă la 3600 mAh, cu aceleași abilități Fast Charging prezente.

Toate cele trei telefoane au o construcție metalică, cu un profil destul de îngust, vin cu o certificare IP68, au un sistem de operare Android 6.0 Marshmallow, conectivitate LTE și sunt prevăzute cu un conector USB Type-C.

La nivel de prețuri, primele informații m-au cam desumflat. Samsung Galaxy A3 (2017) va costa 329 euro (preț valabil pentru Europa), iar Galaxy A5 (2017) va duce prețul la 429 euro. Prețuri cam mari, care lasă loc unor alternative cu un raport preț/specificații mai bun, chiar și pentru Europa. Probabil că speranțele vin de la subvențiile oferite de operatori la abonamente, acolo unde Samsung s-a descurcat întotdeauna destul de bine.

via Samsung Mobile

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep