HomeChestii VerziSamsung si Panasonic, furnizori pentru EV-ul Chrysler Portal Concept

Samsung si Panasonic, furnizori pentru EV-ul Chrysler Portal Concept

Începe să prindă tot mai mult contur Chrysler Portal Conept, propunerea de minivan cu motorizare integral electrică pe care producătorul auto american a tot fluturat-o în fața opiniei publice de ceva vreme. Și acest lucru este posibil tot cu ajutorul Chrysler, care a trimis presei de specialitate (care se aștepta la un Chrysler Pacifica cu motorizare electrică) primele materiale despre noul vehicul care se dovedește a avea ambiții mari.

Dincolo de fotografiile care ne arată un design atractiv, menit să acomodeze chiar și șase persoane adulte la nevoie, avem și câteva detalii tehnice. O autonomie de aproximativ 400 kilometri, cu încărcare rapidă de 50% în doar 20 de minute sunt principalele atracții. Și sunt posibile datorită pachetului de acumulatori de 100 kW.

Partea de electronică și de senzori a fost dezvoltată împreună cu Samsung și Panasonic și este pregătită deja și pentru un mod de deplasare autonom, care necesită doar supervizarea unui șofer. Camerele de la bord sunt capabile să recunoască trăsăturile șoferului și să adapteze toate setările la profilul său. La interior, Portal Concept este echipat cu 10 docking-uri pentru telefoane și tablete, ceea ce îl face și mai interesant ca vehicul de familie.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep