HomeFeaturedFocusVivo V5 Plus, un smartphone pentru iubitorii de selfie-uri

Vivo V5 Plus, un smartphone pentru iubitorii de selfie-uri

Uite câteva informații despre un terminal inedit, prin accentele pe care le pune pe realizarea autoportretelor digitale. Este vorba despre Vivo V5 Plus, un telefon pe care iubitorii de selfie-uri nu au cum să îl ignore. Dispozitivul propune un sistem frontal dual-camera, cu doi senzori, unul de 20 de megapixeli (Sony IMX376, f/2.0) și unul de 8 megapixeli, însoțiți de un flash Moonlight Glow. Vă dați seama ce selfie-uri ies?

Nici restul configurației nu este de lepădat, cu un display full HD de 5,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 652 (procesor octa-core de până la 1,8 GHz), memorie RAM de 4 GB, capacitate internă de stocare de 64 GB și un acumulator de 3300 mAh cu suport pentru Quick Charge.

Încă nu se cunosc detalii legate de preț și disponibilitate, însă, cel mai probabil, se va lămuri acest mister pe 23 ianuarie, atunci când este așteptată lansarea oficială a acestui smartphone. Până atunci eu am niște rezerve legate de sistemul ăla dual camera, mai ales că în fotografii se prezintă destul de timid.

via AndroidPure

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep