HomeFeaturedFocusZTE face teasing oficial pentru Blade A610 Plus

ZTE face teasing oficial pentru Blade A610 Plus

Este vorba despre un smartphone pe care producătorul chinez are de gând să-l lanseze oficial în viitorul apropiat, altfel nu prea s-ar justifica manevrele de marketing despre care vorbim. De fapt, circulă zvonul că chiar la sfârșitul acestei săptămâni vom vedea apariția oficială a acestui model. Un telefon care pare să pună accentul pe o zonă sensibilă pentru mulți utilizatori de dispozitive mobile: autonomia. ZTE Blade A610 Plus va fi echipat cu un acumulator de 5000 mAh, ceea ce ar trebui să le confere viitorilor utilizatori o lejeritate destul de mare din punctul de vedere al autonomiei.

Restul specificațiilor tehnice ne arată destul de clar un mid-range care nu vrea să ridice pretenții și care, la un preț cinstit, s-ar putea impune în fața competitorilor prin plusul de baterie pe care îl oferă. Un chipset MediaTek MT6750T ticăie în spatele unui display full HD (1080p) de 5,5 inchi, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Caacitatea internă de stocare este de 16 GB, camera foto principală este echipată cu un senzor de 13 megapixeli, cea frontală are un senzor de 8 megapixeli, sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow. Telefonul știe chiar și VoLTE.

Pare suficient de capabil încât să ofere liniște unui utilizator obișnuit. Așa cum am spus-o, prețul va cântări mult în decizia de achiziție. Evident, va conta și disponibilitatea sa, una pe care zvonurile, dar și sursa acestui teasing oficial, o limitează deocamdată doar la piața din India.

via ZTE

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep