HomeFeaturedFocusUn smartphone Xiaomi listat in baza de date FCC

Un smartphone Xiaomi listat in baza de date FCC

FCC (Federal Communications Commission ) este instituția care certifică terminalele mobile și alte dispozitive pentru vânzarea pe piața din Statele Unite. O agenție guvernamentală, ca să fiu mai exact! Astfel încât această apariție surprinzătoare a incitat rapid spiritele care încă așteaptă o apariție oficială a Xiaomi pe piețele occidentale. O apariție care să însemne inclusiv vânzarea de telefoane, pentru că anumite produse Xiaomi (altele, nu smartphone-uri) sunt vândute deja direct de producătorul chinez în Statele Unite.

Eu aș prefera să nu mă mai entuziasmez, pentru că astfel de semnale au mai existat și le-a fost atribuită aceeași interpretare. Ba mai mult, chiar Xiaomi prin vocea unor oficiali de-ai săi, inclusiv Hugu Barra, au lăsat să se înțeleagă, prin declarații misterioase și interpretabile, că urmează și expansiunea comercială. Nu au spus însă și când. „În 2023!” era declarația ironică a unui profesor ușor comunist pe care l-am avut în liceu, cu care ne ironiza rapid orice promisiune sau întârziere. Declarație care mi-a venit acum în minte, însă 2030 începe să arate ca un termen prea apropiat pentru strategia comercială a celor de la Xiaomi. Așa că aș prefera să mă concentrez mai mult pe terminalul respectiv.

Acesta se pare că va face parte din seria Redmi și că va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. O cameră foto principală de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, plus un Android 7.1 Nougat, completează lista de specificații tehnice care se cunosc până acum despre acest misterios Xiaomi Redmi. O listă care arată foarte promițător, mai ales că vorbim despre Xiaomi, o companie care știe să facă un raport preț/specificații să fie foarte atractiv. Așa că așteptăm cu interes mai multe detalii, atât despre telefonul respectiv, cât și despre strategia comercială a producătorului chinez.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep