HomeFeaturedFocusVIDEO: TCL face teasing pentru BlackBerry Mercury

VIDEO: TCL face teasing pentru BlackBerry Mercury

Este vorba despre un clip de patru secunde, cu accente pe tastatura QWERTY a viitorului smartphone BlackBerry cu nume de cod Mercury, pe care chiar Președintele și General Manager-ul TCL Communications, Steve Cistulli, l-a publicat pe contul său de Twitter, clip care arată o implicare destul de mare a producătorului chinez în fabricarea acestui model al companiei canadiene. Asta deși au circulat zvonuri care spuneau că modelul Mercury, unul emblematic pentru BlackBerry, va fi ultiumul proiectat și produs de canadieni.

Nu știu cum a fost partea cu proiectarea, dar de producție se pare că s-au ocupat cei de la TCL, cărora BlackBerry le-a cesionat pentru fabricare și alte modele de smartphone. Și mai mult, TCL se străduiește, prin vocea CEO-ului, să arate opiniei publice acest lucru. Până la urmă este o carte de vizită importantă pentru TCL și compania încearcă să tragă foloase de pe urma acestei colaborări.

Poate contează mai puțin cine a produs acest telefon cu tastatură fizică, probabil ultimul BlackBerry de acest fel, deși pentru unii este important și producătorul. Însă avem încă o confirmare că Mercury există și că va vedea lumina zilei cât de curând, poate chiar săptămâna aceasta, la CES.

via CrackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep