HomeFeaturedFocusVivo V5 Plus disponibil la precomanda

Vivo V5 Plus disponibil la precomanda

Deși nu a fost încă prezentat oficial, terminalul este deja disponibil la precomandă pe anumite piețe asiatice. Și asta ne ajută din mai multe puncte de vedere. În primul rând avem o confirmare pentru specificațiile tehnice care s-au tot scurs înspre opinia publică și care par să fie corecte. Apoi, avem acum și detaliile de natură comercială legate de acest telefon, cu care putem să completăm tot peisajul și să concluzionăm împreună dacă Vivo V5 Plus este sau nu o alegere inspirată de smartphone și un posibil hit de vânzări pe segmentul Androidelor.

Dacă mai țineți minte, accentul cădea în mod evident pe realizarea selfie-urilor. Vivo V5 Plus vine cu un sistem frontal dual camera, cu doi senzori, unul de 20 de megapixeli și unul de 8 megapixeli, plus mai multe funcții software dedicate, pentru autoportrete digitale fără cusur. Nici restul configurației nu este de lepădat, cu display-ul full HD de 5,5 inchi, chipset-ul Qualcomm Snapdragon 625, memoria RAM de 4 GB, capacitatea internă de stocare de 64 GB, camera foto principală de 16 megapixeli sau acumulatorul de 3160 mAh.

Tocmai de aceea, prețul de aproximativ 400 dolari nu pare unul exagerat. Rămâne să îl vedem confirmat la evenimentul de lansare oficială, care va avea loc săptămâna aceasta. Tot atunci vor apărea, cel mai probabil, mai multe detalii despre disponibilitatea acestui smartphone.

via DirectD

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep