HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J7 (2017) apare in benchmark-uri

Samsung Galaxy J7 (2017) apare in benchmark-uri

După ce Samsung a lansat noua gamă Galaxy A (2017), se pare că se apropie timpul pentru ca cealaltă familie de succes în vânzări a coreenilor să își facă refresh-ul. Un terminal care pare a fi versiunea din 2017 a lui Samsung Galaxy J7 a apărut în baza de date a Geekbench, ceea ce înseamnă că există undeva o versiune funcțională. Și, odată cu această apariție, au ieșit la iveală și câteva specificații tehnice care ne lasă să întrevedem cam pe unde a umblat Samsung pentru a îmbunătății vechiul J7 și cam la ce să ne așteptăm când noul smartphone Galaxy J7 va fi lansat oficial.

Se pare că Samung Galaxy J7 (2017) va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,2 Ghz (Cortex-A53), ce pare să fi suferit un overclocking de la cei 2,0 GHz care sunt standardul acestui chipset și cu GPU Adreno 506 GPU. O memorie RAM de 2 GB și un Android 7.0 Nougat sunt informațiile care ies din baza de date a Geekbench și care se alătură altor detalii despre acest telefon, provenite din alte surse, cum ar fi display-ul Super AMOLED de 5,2 inchi și rezoluție full HD, camera foto principală de 13 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și, probabil, o capacitate internă de stocare de 16 GB.

Nu arată deloc rău și, dacă luăm în calcul faptul că seria Galaxy J a celor de la Samsung are niște prețuri destul de atractive, mai ales în ofertele operatorilor, avem rețeta unui potențial succes de vânzări. Însă aș prefera să aștept detaliile oficiale, atât tehnice, cât și comerciale, înainte de a mă pronunța în această direcție.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep