HomeFeaturedFocusBlackBerry a prezentat oficial modelul KEYone

BlackBerry a prezentat oficial modelul KEYone

Este un telefon mult mai apropiat de ceea ce a însemnat BlackBerry pentru fanii săi, în primul rând la nivel de design, acolo unde tastatura hardware QWERTY este prezentă. De altfel, am mai văzut la nivel de leak-uri acest terminal, cu numele de cod DTEK70. KEYone este ultimul telefon proiectat de BlackBerry direct și nu de către TCL, compania care are dreptul de utilizare pe acest nume. De aici și apropierea de modelele clasice de BlackBerry, nu doar rebrand-uirea unui Alcatel produs de aceeași TCL.

BlackBerry KEYone are un display de 4,5 inchi, rezoluție 1620 x 1080 pixeli (densitate 434 ppi, aspect 3:2), în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de 2,0 GHz Cortex-A53. Memoria RAM este de 3 GB, capacitatea internă de stocare de 32 GB (poate fi extinsă prin microSD). Camera foto principală are un senzor Sony IMX378 de 12 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3505 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă. Sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat.

De notat că tastatura are câteva funcționalități inedite și înglobează o grămadă de shortcut-uri care pot fi customizate în funcție de utilizator. La fel, ar trebui remarcat și USB-ul Type-C.

La nivel de preț, pentru Europa, BlackBerry KEYone va putea fi achiziționat pentru 599 euro, începând din luna aprilie.

via BlackBerry

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep