HomeFeaturedFocusGionee A1 aproape de lansare

Gionee A1 aproape de lansare

De fapt, momentul anunțului oficial al acestui smartphone (și al fratelui său mai mare, Gionee A1 Plus) este stabilit a avea loc pe 27 februarie, așa că este destul de evidentă avalanșa de informații care, pe canale neoficiale, au ajuns în ultima vreme în atenția opiniei publice. Și mă refer aici și la detaliile tehnice ale terminalului (preactic se cunoaște deja aproape toată configurația sa), cât și la fotografiile destul de clare care pretind că îl înfățișează pe Gionee A1. Și dacă pozele respective vorbesc de la sine, noi o să ne întoarcem puțin asupra specificațiilor tehnice cu care acest telefon va încerca să își cucerească potențialii clienți.

Gionee A1 va fi construit în jurul unei platforme MediaTek cu procesor octa-core de 1,8 GHz, care se va ascunde împreună cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB în spatele unui display full HD (1080p) de 5,5 inchi protejat cu sticlă 2.5D Gorilla Glass. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală, dedicată selfie-urilor, cu senzor de 16 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator cu capacitate de 4010 mAh și suport pentru încărcare rapidă și un senzor cu infraroșu, formează restul configurației.

În mod aproape clar, pe lângă această configurație va cântări foarte mult și prețul de vânzare al acestui smartphone. Detaliu pe care îl vom afla doar în momentul anunțului oficial. Tot atunci va fi prezentat și Gionee A1 Plus, care se spune că va veni cu un ecran de 6 inchi. Vom vedea!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep