HomeFeaturedFocusDetalii oficiale despre camerele de pe LG G6

Detalii oficiale despre camerele de pe LG G6

Mai sunt câteva zile până când producătorul coreean va prezenta oficial în cadrul MWC de la Barcelona noul său flagship LG G6, un smartphone pe care mulți pasionați de dispozitive mobile îl așteaptă cu nerăbdare. Și parcă pentru a pune și mai multe paie pe foc, cei de la LG au pornit o campanie de teasing prin care oferă câteva detalii oficiale despre sistemul de camere de pe G6.

Așa cum se știe, pe partea din spate telefonul va avea un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli. Unul dintre aceștia va avea un unghi de 125 de grade, pentru a corespunde câmpului vizual al unei persoane, însă, ceea ce contează mai mult este că perechea de senzor va putea să ofere fotografii în diferite formate, de la 18:9, până la 1:1 (fotografii pătrate, extrem de căutate pentru Instagram). Direct din aplicația dedicată vizualizării fotografiilor, vom putea combina până la 200 de fotografii pentru a face un gif animat.

Din specificațiile ieșite până acum la iveală știm că LG G6 va avea un display LCD de 5,7 inchi și rezoluție QHD+ (1440 x 2880 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 821, o memorie RAM de 6 GB și capacități de stocare de 64 sau de 128 GB.

Arată extrem de bine ca și specificații, pare să arate bine și la nivel de design, din fotografiile care au ieșit până acum la iveală, așa că există premisele unui hit din partea LG.

via Phandroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep