HomeFeaturedFocusHuawei Nova lite a fost lansat oficial in Japonia

Huawei Nova lite a fost lansat oficial in Japonia

Pare puțin ciudat că un producător chinez alege să lanseze un terminal nou tocmai în Japonia, însă lucrurile au totuși o logică. Huawei Nova lite este de fapt un Huawei P8 lite (2017) cu altă denumire. Partea puțin mai încurcată este dată de faptul că același telefon a mai fost prezentat și ca Honor 8 Lite. Dincolo de multitudinea de nume pentru același telefon, diversitate care nici măcar nu are o logică din punct de vedere geografic, pentru că atât Huawei P8 lite (2017) cât și Honor 8 Lite sunt disponibile în China, pe mine mă încurcă puțin modalitatea de a-l scrie pe acel “Lite” când cu literă mică, când cu literă mare, chestie care mai nou pare a fi fost preluată și de numele de „Nova”. Dar este alegerea producătorului chinez, pe care o respectăm.

Revenind la Huawei Nova lite (mă încăpățânez să scriu „Nova” cu literă mare), configurația sa nu mai are niciun secret. Același display IPS de 5,2 inchi, fullHD, în spatele căruia ticăie același chipset Kirin 655 cu procesor octa-core (4 x 2,1 GHz + 4 x 1,7 GHz Cortex-A53), o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh, și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Se pare că piața din Japonia nu se va bucura și de varianta albastră și va primi doar clasicele negru, alb sau auriu. La nivel de preț nu cred că vor apărea mari surprize. Oricum, eventualii doritor au mai la îndemână același terminal, însă sub alte denumiri.

via GoAndroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep