HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Samsung Galaxy Xcover 4

Noi detalii despre Samsung Galaxy Xcover 4

De-abia am discutat ieri despre prima apariție a lui Galaxy Xcover 4, un smartphone pe care Samsung îl pregătește pentru a duce mai departe seria Xcover, una de terminale entry special destinate utilizatorilor activi, care își supun telefoanele unui tratament ceva mai dur și iată că avem noi detalii despre acesta. Semn că Samsung este destul de aproape cu momentul anunțului oficial pentru Galaxy Xcover 4, un terminal care, dacă este să judecăm după istoricul acestei serii, va ajunge la un moment dat și pe piețele din Europa.

Se pare că telefonul va avea un display de 4,8 inchi, rezoluție HD, asortat cu un procesor quad-core de 1,4 GHz (cel mai probabil Exynos, așa cum ma văzut ieri) și o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 16 GB, versiune sistemului de operare va fi 7.0 Nougat, camera foto principală va avea un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală unul de 5 megapixeli.

Noile detalii au ajuns în atenția opiniei publice cu ocazia testării unui astfel de Xcover 4 în GFXBench. Probabil că aceste specificații, o parte din ele confirmate deja de două surse, sunt reale. Așa că mai rămâne de aflat prețul, detaliu pe care Samsung îl va comunica în momentul anunțului oficial, pentru a avea imaginea completă asupra acestui smartphone.

via MobileKaPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep