HomeFeaturedFocusMeizu M5s a fost prezentat oficial

Meizu M5s a fost prezentat oficial

Am mai vorbit despre acest smartphone, specificațiile sale tehnice au tot ieșit la iveală cu ocazia diferitelor certificări sau atunci când terminalul a rulat diferite aplicații de benchmark. Acum avem și o confirmare oficială, pentru că Meizu a prezentat modelul M5s exact la data la care anunțase că va face acest lucru. Așa că acum putem avea o imagine de ansamblu asupra acestui telefon pentru că, dincolo de specificațiile sale tehnice complete, avem și detaliile comerciale. Ce fel de raport preț/specificații propune Meizu M5s?

Telefonul este un mid-range, construit în jurul unui display IPS de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 sau de 32 GB. La nivel de camere foto avem un senzor de 13 megapixeli în partea din spate a dispozitivului și unul frontal de 5 megapixeli, pentru amatorii de selfie-uri. Un acumulator de 3000 mAh cu încărcare rapidă, un senzor pentru citirea amprentei digitale, o construcție metalică de tip unibody, o gamă relativ clasică de culori (black, silver, gold sau rose gold), suport LTE și abilități dual-SIM sunt restul caracteristicilor pe care nu trebuie să le ignorăm atunci când vorbim de Meizu M5s.

Din punct de vedere comercial, avem un preț de aproximativ 115 dolari pentru varianta cu memorie internă de 16 GB și aproximativ 145 dolari pentru cea cu capacitate de stocare de 32 GB. Un preț deloc rău, care parcă ne face să regretăm disponibilitatea doar pentru Asia a acestui smartphone.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep