HomeFeaturedFocusPrimele detalii despre LG V30

Primele detalii despre LG V30

Într-o perioadă în care atenția fanilor brandului coreean și a celor pasionați de lumea smartphone este îndreptată înspre LG G6, a cărui lansare oficială este tot mai aproape, iată că apar primele detalii despre un alt flagship de-al producătorului coreean, modelul LG V30. Și aceste prime detalii încep cum nu se poate mai bine pentru fanii dezamăgiți de chipsetul Qualcomm  Snapdragon 821 care se va găsi pe LG G6 (deși eu cred că este o mișcare inteligentă din partea LG). Se pare că acest așa zis minus al lui G6 va fi compensat de LG V30, care va fi echipat cu cel mai puternic chipset de la Qualcomm, modelul Snapdragon 835. Și, ca un fel de bonus, acesta va fi ajutat de o memorie RAM de 6 GB.

Dincolo de chipset și de memoria RAM, mai sunt și alte detalii tehnice interesante. Cum ar fi sistemele dual-camera, prezente atât în partea din spate a telefonului, cât și frontal. O continuare a accentului pus pe partea de sunet de către ultimele telefoane high-end de la LG, o dată de apariție fixată undeva în cea de-a doua jumătate a anului, precum și promisiunea că LG V30 va aduce noi funcții inedite și deocamdată misterioase pentru un smartphone, sunt restul detaliilor care au ieșit la iveală cu ocazia acestei prime abordări a subiectului.

Inutil să vă mai spun că este vorba despre informații fără suport oficial, care trebuiesc privite cu o doză de scepticism. Însă îmi fac datoria și vă spun și acest lucru.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep