HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 3 Go iese la iveala

Asus Zenfone 3 Go iese la iveala

O face la modul neoficial, bineînțeles, însă destul de hotărât, cu o listă de specificații tehnice suficient de detaliată și cu o fotografie de presă ajunsă pe internet ceva mai repede decât ar fi fost cazul. Suficiente detalii pentru a ne putea da seama că Zenfone 3 Go va duce mai departe tradiția familiei Go și va merge pe zona de entry-level, compensând și de această dată, sperăm noi, cu un preț extrem de atractiv. Așa că, fără să mai pierdem vremea, hai să vedem cam ce potențial are, cel puțin din punct de vedere tehnic, acest smartphone să facă o figură frumoasă de vânzări.

Asus Zenfone 3 Go va fi construit, din câte se pare, în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 410, cu procesor quad-core, ajutată de o memorie RAM de 2 GB, ambele ascunse în spatele unui display de 5 inchi și rezoluție HD (720p). O capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală, dedicată selfie-urilor, de 5 megapixeli, formează lista de specificații tehnice care se cunosc până acum. Lângă acestea se adaugă un soi de promisiuni că Zenfone 3 Go va fi un smartphone dedicat consumatorilor de multimedia, cu accente pe partea de difuzoare, pe microfon și cu un ecran care poate folosi drept flash pentru camera frontală.

În plus, poate cel mai important detaliu, există și un preț de vânzare pentru Europa, plasat undeva la 150 euro. Asta ar trebui să îi confere un mic avantaj la momentul debutului (estimat undeva la finalul lunii viitoare), în măsura în care detaliile de aici se vor dovedi a fi reale.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep