HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Xiaomi Redmi Note 4X

FOTO: cum arata Xiaomi Redmi Note 4X

Dacă acum câteva zile s-a arătat în fața opiniei publice pasionate de lumea dispozitivelor mobile în toată splendoarea sa, Xiaomi Redmi Note 4X, ale cărei specificații tehnice par să nu mai aibă secrete, risipește acum misterul și la nivel vizual. O fotografie de presă care se presupune că înfățișează acest viitor smartphone al producătorului chinez și-a făcut apariția. Acum, că a fost ridicat și acest ultim mister, terminalul pare că nu mai are cu ce să surprindă.

Totuși, este loc de surprize permanent. Spre exemplu, cu ocazia apariției acestei fotografii a ieșit la iveală și informația potrivit căreia, versiunea internațională a lui Redmi Note 4X se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 653, nu un Snapdragon 625 cum se estimase inițial. Oricum, nu este cazul să ne aprindem prea tare! În accepțiunea celor de la Xiaomi, versiunea globală se adresează doar unor piețe asiatice, aflate în vecinătatea Chinei.

Așa că până vom vedea și oficial un smartphone Xiaomi pe o piață occidentală, cred că va mai trece ceva vreme. Desigur, există alternativa site-urilor de comerț din China, care fac livrări și în Europa, dar parcă mi-aș fi dorit să fie un canal 100% oficial.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep