HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Moto G5 Plus

Cateva detalii tehnice despre Moto G5 Plus

Înainte de a trece la ceea ce a ieșit la iveală despre acest viitor smartphone al celor de la Motorola, trebuie să vă atrag atenția asupra sursei acestor informații, una destul de îndoielnică. Un utilizator din Brazilia pretinde că s-a aflat pentru o perioadă în posesia unui sample de teste și că poate oferi mai multe detalii despre Moto G5 Plus.

Dacă merită sau nu să fie luat în serios, decideți voi. Eu o să vă spun cam ceea ce s-a cristalizat despre acest telefon în urma dezvăluirilor sale, însoțite și de o fotografie destul de grăitoare, care lasă să se vadă și puțin din forma pe care o va avea acest terminal. Asta, încă odată, în măsura în care și fotografia este reală.

Așadar, Moto G5 Plus va propune un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD, un chipset cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz, cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 625, un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru TurboPower, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Cu o formă inedită pentru un Motorola. Au mai fost furnizate informații despre prezența FM Radio-ului și a Digital TV-ului, asta sună interesant în măsura în care cineva este intresat de aceste funcții.

Terminalul arată relativ bine, evident lipsesc câteva informații esențiale, în primul rând legate de memoria RAM și capacitatea internă de stocare, dar mai ales cele legate de preț. Doar cu un peisaj complet putem să apreciem cât de atractiv este telefonul. E drept, terminalele Motorola au un farmec al lor, de vreo săptămână folosesc un Moto Z (cel din fotografia de mai sus) și a început să îmi placă chiar mult. Inclusiv din punct de vedere fizic. Așa că am senzația că și noile Moto G5-uri au potențial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep