HomeFeaturedFocusNokia va lansa produse noi la MWC

Nokia va lansa produse noi la MWC

Este o informație care a fost publicată de Evan Blass, celebrul @evleaks, așa că are șanse mari să fie reală, mai ales dacă ne uităm la istoricul pozitiv al acestui leakster. Și până la urmă era de așteptat ca Nokia (HMD Global) să nu se oprească doar la Nokia 6, acum că a revenit în zona de smartphone. Legat de Nokia 6, aceeași sursă confirmă disponibilitatea și în Europa, în viitorul foarte apropiat, la un preț de 249 euro. Un preț excelent, aș îndrăzni eu să spun.

Dacă totuși pare prea mult, se pare că la MWC vom vedea și un Nokia 5, cu un preț mai accesibil. 199 de euro va costa acest smartphone în Europa, conform aceleiași surse. Iar ca argumente tehnice, vine echipat cu același chipset Qualcomm Snapdragon 430, cu o memorie RAM de 2 GB și un display de 5,2 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli). O cameră foto principală de 12 megapixeli se pare că va echipa acest smartphone.

Mergând ceva mai jos, un Nokia 3 va intra pe scenă la un preț de 149 euro. Deocamdată nu există detalii tehnice despre acesta. Și nici despre ultimul actor, o viziune modernă a clasicului Nokia 3310, care vrea să ducă mai departe succesul acestuia.

Eu zic că HMD Global va capta o parte din atenția publicului de la MWC și că are șanse să facă o figură frumoasă pe piața de smartphone, folosind numele Nokia. Să vedem dacă se va întâmpla așa ceva, sau numele respectiv nu mai reprezintă un argument pentru această piață.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep