HomeFeaturedFocusUn smartphone Sony misterios apare in GFXBench

Un smartphone Sony misterios apare in GFXBench

Este misterios în primul rând prin numele de cod pe care îl poartă: Pikachu. În mod normal, denumirea comercială va fi alta, dar nu ar fi excluse nici surprizele. Până la urmă, strategia de marketing a japonezilor de la Sony a fost destul de constantă și nu s-a dovedit a fi obligatoriu câștigătoare, așa că puțină schimbare nu ar strica. Dar până la confirmarea sau infirmarea denumirii acestui smartphone, rămân specificațiile care au ieșit la iveală după ce terminalul a apărut în baza de date a GFXBench. Înspre aceste detalii se va îndrepta atenția noastră în cele ce urmează.

Sony Pikachu va fi construit în jurul unei platforme MediaTek MT6757 Helio P20 cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, toate ascunse în spatele unui display HD (720p) de 5 inchi. Deja avem imaginea unui mid-range de dimensiuni spre compact, ceea ce nu sună deloc rău. Dacă adăugăm și o cameră foto principală cu senzor de 21 megapixeli, lucrurile chiar arată bine. Configurația este completată de o cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli și de un Android 7.0 Nougat. Deocamdată acestea sunt informațiile care au ieșit la iveală via GFXBench. Nimic despre acumulator și despre prezența senzorului pentru citirea amprentei digitale, care a devenit un must-have pentru zona de mid-range-uri care se respectă.

Așa cum am spus-o deja, telefonul nu arată deloc rău. Însă, este un Sony și asta s-ar putea reflecta într-un preț ceva mai mare decât al produselor concurente. Să așteptăm totuși o apariție oficială, însoțită și de detalii comerciale, pentru a analiza șansele sale de reușită.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep