HomeFeaturedFocusAu aparut preturile pentru LG Watch Sport si LG Watch Style

Au aparut preturile pentru LG Watch Sport si LG Watch Style

După ce cu câteva zile în urmă am văzut o fotografie comercială cu LG Watch Style și am aflat și câteva detalii tehnice despre acest ceas pe care producătorul coreean îl va lansa împreună cu varianta Sport, iată că acum ies la iveală prețurile la care aceste două smartwatch-uri se vor comercializa în momentul lansării oficiale. Dincolo de cele două prețuri, avem și o imagine, ce-i drept, de calitate destul de slabă și ceva mai veche, care ne lasă să ne facem o idee despre cum va arăta acest proiect dezvoltat de LG împreună cu Google.

Se pare că LG Watch Style va costa 249 dolari, iar varianta LG Watch Sport va avea un preț cu 100 dolari mai mare. Această diferență de preț este justificată, dincolo de aspect și de dimensiune, și de prezența unor caracteristici și funcții dedicate: LTE, senzor pentru măsurarea pulsului, NFC (inclusiv suport pentru Android Pay acolo unde este cazul), GPS și o baterie de capacitate mai mare.

Alte detalii tehnice ale lui LG Watch Sport care merită evidențiate sunt display-ul său OLED circular de 1,38 inchă și 480 x 480 pixeli, memoria RAM de 768 MB, capacitatea internă de stocare de 4 GB, certificarea IP68 și acumulatorul de 430 mAh.

Putem spune deja că avem de-a face cu două produse interesante, chiar dacă informațiile care circulă despre ele încă nu au un suport oficial. Implicarea Google în acest proiect pare a fi un garant în direcția unei calități și a unei fiabilități cel puțin peste medie, așa că le aștept cu interes.

via Android Police

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep