HomeFeaturedFocusHonor 8 Lite disponibil la precomanda in Europa

Honor 8 Lite disponibil la precomanda in Europa

Este vorba despre un smartphone care încă nu a cunoscut o lansare oficială din partea producătorului chinez. Dar care se pare că a ajuns destul de repede în Europa și este deja disponibil la precomandă pe unele site-uri din Finlanda. Lucru suficient pentru ca să avem o imagine destul de clară despre Honor 8 Lite, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, al construcției și designului, cât și din perspectiva specificațiilor tehnice. Iar alăturarea acestora cu un preț, ne pot lăsa să ne facem o idee și despre cât de atractiv va fi el în rândul potențialilor cumpărători.

Telefonul este practic un Huawei P8 Lite (2017), cu o mică modificare la senzorul camerei foto principale, care rămâne de 12 megapixeli dar este schimbat. În rest, același chipset Kirin 655 cu procesor octa-core de până la 2,1 GHz (Coretex-A53) și GPU Mali-T830MP2, aceeași memorie RAM de 3 GB, aceeași capacitate internă de stocare de 16 GB, toate ascunse în spatele unui display IPS full HD (1080p) de 5,2 inchi ce pare protejat de sticlă 2.5D pentru un efect de curbare. O cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulatoru de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate și un sistem de operare Android 7.0 Nougat, completează lista de specificații tehnice.

Din punctul de vedere al prețului, urcăm puțin, cel puțin în cazul acestei prime apariții din finlanda.269 de euro trebuie să scoată din buzunar un doritor, în timp de prețul pentru Europa al lui Huawei P8 Lite (2017) pare a fi 240 euro.

Terminalul va fi livrat în a doua parte a lunii, cu o mică întârziere pentru varianta albastră. Întârziere care s-ar putea să merite, pentru că versiunea de care vorbim pare să arate cel mai bine.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep