HomeFeaturedFocusXperia XZ Premium si Xperia XZs prezentate de Sony

Xperia XZ Premium si Xperia XZs prezentate de Sony

În vâltoarea de lansări de la MWC-ul de anul acesta, Sony a adus și două terminale de top, cu specificații extrem de atractive pentru pasionații de high-end-uri. Este vorba despre Xperia XZ Premium și Xperia XZs, care se vor lansa în perioada aprilie-mai. Deocamdată ne uităm la partea de specificații și stăm cuminți până când vor ieși la iveală și detalii legate de preț și disponibilitate geografică, pentru a ne pronunța cu adevărat. Însă da, pe hârtie arată extrem de atractiv.

Sony Xperia XZ Premium vine cu un display de 5,5 inchi și rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli, densitate 801 ppi), protejat cu Gorilla Glass 5, asortat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 (quad-core Kryo). Memoria RAM este de doar 4 GB, stocarea internă de 64 GB. Camera foto principală are un senzor de 19 megapixeli și o grămadă de funcții speciale care demonstrează că Sony pune în continuare accentul pe zona de fotografie. Filmarea în slow-motion cu 960 fps-uri pare a fi de domeniul fantasticului pentru un smartphone. Sony Motion Eye, numele generic dat camerei foto, “anti-distortion shutter” sau “Sony memory-stacked sensor” sunt noțiuni introduse de Sony care încearcă să comunice că s-a inovat destul de mult la nivel de camere foto.

O cameră foto frontală de 13 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul power din lateralul telefonului, un acumulator de 3230 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0, un Android 7.1 Nougat și o certificare IP68 și un USB Type-C completează lista cu detalii tehnice.

Sony Xperia XZs păstrează toate abilitățile la nivel de camere foto, însă taie din specificații pentru a face un produs destinat ultilizatorilor pasionați de fotografie, care sunt totuși atenți și la bugetele cheltuite. Un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD, un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB și un acumulator de 2900 mAh, cam acestea sunt modificările de natură tehnică afișate de XZs.

Așa cum am spus, la nivel de prețuri a fost destulă liniște, încă nu se cunosc detalii oficiale.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep