HomeFeaturedFocusAlcatel a prezentat trei telefoane noi la MWC 2017

Alcatel a prezentat trei telefoane noi la MWC 2017

Pe lângă aceste trei smartphone-uri, Alcatel a mai prezentat și o tabletă de tip 2-in-1 care rulează cu Windows 10. Semn că teoria mea conform căreia acest segment de tablete este cel mai dinamic are ceva adevăr în ea. Însă acum o să ne ocupăm de cele trei telefoane, Alcatel A5 LED, Alcatel A3 și Alcatel U5 și o să analizăm cam ce potențial are fiecare dintre ele, prin prisma raportului specificațiilor tehnice cu care încearcă să își cucerească potențialii clienți. Din păcate, detalii de natură comercială nu prea au fost făcute publice, așa că o să ne limităm la partea tehnică.

Alcatel A5 LED este cel mai interesant dintre cele trei, nu atât prin perspectiva specificațiilor, deși este cel mai puternic dintre cele trei terminale, dar mai ales datorită carcasei din spate care include o rețea de LED-uri colorate, capabile să ofere notificări și să comunice cu aplicațiile pe care le rulează telefonul. Totul este posibil datorită unei alte aplicații prin intermediul căreia se pot customiza toate aceste notificări colorate. Există și alte carcase spate pentru acest terminal, una cu rol de baterie suplimentară, alta care încorporează un difuzor generos. Totul pe sistemul Moto Mods, devenit pentru moment referință pentru modularitatea telefonului.

La nivel de configurație, Alcatel A5 LED este construit în jurul unui display de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare de 16 GB, camera foto principală de 8 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, acumulatorul de 2800 mAh și Android-ul 6.0 Marshmallow completează configurația și ne arată că telefonul nu țintește sus pe baza argumentelor tehnice, ci mai degrabă prin inovațiile pe care le aduce.

Alcatel A3 este numit de producător ca fiind cel mai ieftin telefon cu ecran HD de 5 inchi.  Renunță la carcasa cu LED-uri, vine, așa cum deja v-ați dat seama, cu un display HD de 5 inchi, un chipset MediaTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,25 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator cu o capacitate de 2460 mAh.

 

Alcatel U5 propune un ecran de 5 inchi, rezoluție 480 x 854 pixeli, un chipset MediaTek MT6737M cu procesor quad-core de 1,1 GHz, 1 GB de memorie RAM și stocare internă de 8 GB. Este numit de producătorul său cel mai ieftin telefon de 5 inchi, un titlu ciudat în condițiile în care detaliile legate de preț au lipsit cu desăvârșire.

via Alcatel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep