HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Nokia 3

Specificatii tehnice complete pentru Nokia 3

De bine ce am discutat ieri despre planurile HMD Global (compania care folosește numele de Nokia pe piața de smartphone) pentru MWC-ul care stă să înceapă și am văzut că se intenționează lansarea mai multor terminale cu această ocazie, iată că au și ieșit la iveală câteva specificații pentru Nokia 3, telefonul inteligent care va fi lansat împreună cu Nokia 5 și alături de un urmaș modern al legendarului Nokia 3310.

Așadar, Nokia 3, cel despre care informațiile de ieri spuneau că va costa 149 de euro, va fi construit în jurul unui display de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p). În spatele acestui ecran va pulsa un chipset Qualcomm Snapdragon 425 (procesor quad-core), ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB. La nivel de camere foto vom avea un senzor de 13 megapixeli pentru camera principală și unul de 5 megapixeli pentru cea frontală. Sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat.

Evident, este vorba despre informații neoficiale, așa că recomand puțină precauție. Oricum, momentul lansării nu este departe, așa că vom avea și o confirmare cât de curând. Tot atunci se va confirma și disponibilitatea la nivel de Europa a noilor terminale Nokia, informație tot mai vehiculată în ultima vreme.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep