HomeCloud & MobilityProgramul Windows Insider vine si pentru mediul Enterprise

Programul Windows Insider vine si pentru mediul Enterprise

Pentru că programul Windows Insider are un success mai mare decât s-a sperat iniţial, Microsoft a decis să îl extindă şi către zona Enterprise. Să nu uităm că deşi Windows pentru consumer este încă parte importantă din strategia Microsoft, banii îi face din soluţiile de business. Şi pe acest motiv ideea unui program Windows Insider pentru Enterprise, adică WIP4Biz are sens.

Aşa că în cadrul conferinţei Microsoft Ignite Australia, a fost anunţat programul WIP4Biz, care, conform lui Bill Karagounis, are ca scop “aducerea sistemelor şi a serviciilor Insider mai aproape de zona de business”. Scopul evident: creşterea ratei de adopţie pentru Windows 10 (şi alte servicii) în zona enterprise.

După cum am putut vedea în informaţiile oferite de către Microsoft, WIP4Biz va oferi utilizatorilor de Windows 10 din zona de business o platformă în care să poată să testeze, să ofere feedback, să ceară diverse funcţionalităţi şi să propună schimbări, iar înainte de toate să fie primii care testează elementele noi introduce de Microsoft pe zona enterprise.

Şi at trebui să nu fie doar un simplu forum unde utilizatorii să se întâlnească şi să discute despre probleme/funcţii noi, ci WIP4Biz va fi un program ce va aduce şi evenimente locale, tot în stilul Windows Insider. Chestii despre care o să aflăm în perioada următoare.

Acum însă, cei ce sunt interesaţi să participe la WIP4Biz se pot înscrie în program urmând link-ul de aici.

Întrebarea este: vă tentează acest WIP4Biz?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep