HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Pro 2 apare la orizont

Xiaomi Redmi Pro 2 apare la orizont

Terminalul pare destul de aproape de o lansare oficială, din moment ce în atenția presei de specialitate au ajuns materiale de presă care conțin inclusiv prețurile pentru variantele acestui smartphone. Evident, informațiile nu au încă suport oficial, dar, așa cum spuneam, arată o apropiere destul de mare a momentului dezvăluirii acestui smartphone.

Telefonul este construit în jurul unui display AMOLED full HD de 5,5 inchi (1080p) de proveniență chineză, în spatele căruia sunt șanse să ticăie aceleași chipseturi MediaTek Helio X20 sau X25 cu procesoare deca-core. Camera foto principală va avea un singur senzor, de 12 megapixeli, un Sony IMX 362. La nivel de memorii, vor exista două variante: una cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB și una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Acumulatorul a fost și el mărit și are acum o capacitate de 4500 mAh.

Și, dacă tot am vorbit de prețuri, trebuie spus că materialele care s-au scurs înspre opinia publică arată un preț de aproximativ 260 dolari pentru varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă și aproximativ 230 dolari pentru cea cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB. Niște prețuri extrem de avantajoase, care fac din Xiaomi Redmi Pro 2 un terminal atractiv. Chiar dacă disponibilitatea sa este limitată doar la piața din China.

via PlayfulDroid

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep