HomeFeaturedFocusCaviar scoate un iPhone 7 de aur cu chipul lui Trump

Caviar scoate un iPhone 7 de aur cu chipul lui Trump

Eu mă gândesc chiar serios oare câți nebuni își cumpără un telefon cu chipul lui Donald Trump incrustat pe partea din spate, auriu tot, la un preț exagerat? Mai ales în contextul politic actual și la modul la care a debutat mandatul la Casa Albă al acestuia. Pentru ca ironia sorții să fie și mai mare, compania care a realizat acest “tunning” este una rusească. Aceiași care s-au ocupat de un iPhone 6s pe care l-au înnobilat cu chipul lui Vladimir Putin. Un telefon pe care l-au numit la acel moment PutinPhone. Așadar, acum avem un Trumphone! 🙂

Pentru ca liderul de la Kremlin să nu se simtă pus în inferioritate, a fost actualizat și modelul cu chipul său. Așadar, există acum și un iPhone 7 auriu, cu fața lui Putin încrustată pe spate și care, la fel ca modelul dedicat lui Trump, conține și un soi de stemă a țării și primele două versuri din imnurile naționale ale celor două state. Doar eu găsesc de-a dreptul dizgrațioasă această construcție, această alăturare?

Telefoanele se vând chiar și în set, pereche, cu cei doi lideri stând față în față. Iar cutia în care sunt puse este o replică a globului pământesc. Costul unui astfel de terminal trece de 3300 dolari, iar setul despre care vorbeam ajunge la 6650 dolari.

Sper să ajungă cât mai repede obiecte de colecție, dacă mă înțelegeți!

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep