HomeFeaturedFocusZTE a prezentat oficial modelel Blade V8 Mini si Blade V8 Lite

ZTE a prezentat oficial modelel Blade V8 Mini si Blade V8 Lite

Producătorul chinez a adus două terminale noi la MWC, pe lângă ZTE Gigabit, un proiect departe de un telefon comercial, dar totuși un smartphone capabil de viteze de trafic de date uimitoare. Nu o să intrăm în delatii legate de acest Gigabit, care așa cum am spus este departe de a fi un telefon comercial, însă ne vom îndrepta atenția înspre cele două telefoane din seria Blade V8. Două dispozitive aflate la granița dintre entry-level și mid-range.

ZTE Blade V8 Mini este construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție 720p, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 435 (procesor octa-core de 1,4 GHz Cortex-A53 și GPU Adreno 505) și cu o memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, un acumulator de 2800 mAh, un senzor de amprentă plasat pe partea din spate a telefonului, un Android 7.0 Nougat și o cameră foto frontală de 5 megapixeli formează configurația acestui smartphone. Configurație din care am omis intenționat camera foto principală, pentru că am vrut să îi acord un plus de atenție. Vorbim de fapt despre un sistem dual camera, cu doi senzori, unul de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

ZTE Blade V8 Lite este asemănător cu fratele său. Vine tot cu un display HD de 5 inchi, însă de această dată în spatele său se ascunde un chipset MediaTek MT6750.

Aceleași memorii de 2 GB RAM și 16 GB ROM sunt prezente. Se schimbă sistemul dual camera, se trece la un singur senzor, de 8 megapixeli. Se păstrează senzorul pentru citirea amprentei, camera foto frontală de 5 megapixeli și Android-ul 7.0 Nougat. Bateria are o capacitate de 2500 mAh.

La nivel de detalii comerciale, nu au fost vehiculate prețuri de vânzare. S-a spus totuși că s-ar putea să vedem aceste telefoane inclusiv în Europa.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep