HomeMobileAndroidSamsung Galaxy Tab S3, specificatii tehnice complete

Samsung Galaxy Tab S3, specificatii tehnice complete

Samsung a avut de luptat cu lansările de flagship-uri de la LG și Huawei care au cam furat lumina reflectoarelor în prima zi de MWC. Așa că, în lipsa unui smartphone high-end pe care să îl anunțe, a ales să agite apele pe o zonă unde, cel puțin la prima vedere, părea mai liniște. Aceea a tabletelor. Unde a reușit să vină cu un produs high-end, Samsung Galaxy Tab 3, care îmbină câteva funcționalități atractive, într-un aspect fizic destul de reușit, arătând că totuși mai există viață și dinamică pe piața globală de tablete, în ciuda previziunilor sumbre ale unora.

Samsung Galaxy Tab S3 este o tabletă de 9,7 inchi, prevăzută cu un S Pen și căreia i se poate atașa o tastatură, tocmai pentru a o împinge înspre segmentul de convertibile 2-in-1 care se pare că este ceva mai dinamic. O tabletă care afișează o listă impresionantă de specificații tehnice, care pornesc încă de la nivelul display-ului. Un Super AMOLED de 9,7 inchi și 1536 x 2048 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, care se poate extinde prin microSD. Un acumulator de 6000 mAh ține în viață această tabletă, în timp ce camerele foto de 13 megapixeli, cea principală și de 5 megapixeli, cea frontală, sistemul de operare Android 7.0 Nougat, cele patru difuzoare poziționate în colțurile tabletei, S Pen-ul și tastatura cu atașare magnetică formează restul detaliilor care merită evidențiate.

Galaxy Tab S3 vine să completeze lista de dispozitive oarecum similare deschisă tot în cadrul MWC-ului de Samsung cu Book 10 și Book 12, însă acum se trece de la Windows 10 la Android.

Nu au fost communicate prea multe detalii oficiale de ordin comercial, însă au existat zvonuri și listări ale tabletei, chiar înainte de lansarea oficială, care au vehiculat un preț de aproximativ 700 euro. Să vedem dacă acesta este prețul final înainte de a analiza șansele de reușită ale acestui dispozitiv.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep