HomeFeaturedFocusGionee F5 a fost lansat oficial

Gionee F5 a fost lansat oficial

Gionee a prezentat oficial modelul F5, un smartphone care s-a expus aproape indecent de mult în fața opiniei publice cu ocazia vizitei pe care a făcut-o la TENNA pentru a fi certificat pentru vânzarea pe piața din China. Și, dacă din punct de vedere al specificațiilor tehnice nu prea a mai avut cu ce să surprindă în momentul anunțului oficial, iată că ne dă peste cap destul de tare cu un preț de vânzare destul de măricel. Da, telefonul a fost anunțat oficial și este deja disponibil pe piața din China, însă propune un preț care face ca în fața sa să apară alte opțiuni, mai ales pe piața din țara natală.

Dacă mai țineți minte, Gionee F5 propune un display IPS HD (720p) de 5,3 inchi, asortat cu un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core și cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală de 13 megapixeli, camera frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 4000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow completează configurația acestui smartphone.

O configurație evaluată de Gionee la un preț echivalent a 260 dolari, evident, valabil în China. Îl consider mare. Despre disponibilitate nu s-a vorbit, dar Gionee mai iese din China cu aparatele sale pe care le brand-uiesc companii din alte țări, inclusiv europene. Așa că sunt șanse, mici, ce-i drept, de a-l vedea inclusiv prin România, sub numele de Allview.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep