HomeFeaturedFocusAlcatel Idol 5S trece prin GFXBench

Alcatel Idol 5S trece prin GFXBench

Un terminal Alcatel, model Idol 5S, a apărut listat în baza de date a celor de la GFXBench, semn că este în perioada de teste și destul de aproape de o apariție oficială. Și, ca de obicei, o astfel de vizită în aplicația de benchmark se lasă cu o listă de specificații tehnice pentru terminalul respectiv, listă destul de exactă și de apropiată de realitate. Așa că ne putem face o idee destul de corectă despre zona în care vrea să plaseze TCL acest smartphone Alcatel și cam care sunt șansele acestuia de reușită.

Terminalul este construit în jurul unui display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,2 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek MT6757CH Helio P20, cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz și GPU ARM Mali-T880, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli, cea frontală este de 8 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat. Nu se cunoaște capacitatea acumulatorului și, cel puțin în teorie, ar trebui să existe în ecuație și un senzor pentru citirea amprentei digitale, caracteristică devenită obligatorie pentru această categorie de smartphone mid-range.

În momentul în care vom avea și detaliile comerciale (cel mai probabil odată cu apariția oficială), vom putea face speculații și pe marginea șanselor de succes ale acestui telefon. Oricum, dacă ne uităm în spate, vedem că telefoanele Alcatel au avut prețuri destul de decente. Și mă aștept ca acest obicei să se păstreze și în cazul lui Idol 5S.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep