HomeEvenimenteInvitatie la IT Camp 2017: sa vorbim despre mobilitate, dezvoltare software, cloud

Invitatie la IT Camp 2017: sa vorbim despre mobilitate, dezvoltare software, cloud

Returning-Romanian-speakers

E momentul să vă treceți în agendă participarea la cea mai importantă conferință de tehnologie din România, IT Camp. Cine vrea să afle ce e nou în tehnologie, care sunt trendurile și cam ce se întâmplă pe plan local și internațional în zona tech, e invitat să participe la Cluj, pe 25 și 26 mai, la IT Camp.

De ce? Pentru că este o conferință preponderent tehnică, unde programatorii, testerii, administratorii de sistem laolaltă cu managerii de proiecte IT au posibilitatea să se întâlnească, să discute, să schimbe idei și să descopere cum alții se folosesc de inovațiile din tehnologie ca să construiască soluții software complexe.

IT Camp s-a conturat în 2008 ca o ambiție a unor tineri pasionați de tehnologie și, 9 ani mai târziu, ajunge să fie evenimentul pe care eu îl consider de referință în zona tech a României. Pornit ca și o conferință pe tehnologii Microsoft, IT Camp a evoluat devenind una centrată pe tehnologie și nu pe tehnologia unui anumit brand, de la open source la soluții proprietare. De la 200 de participanți în prima ediție, IT Camp a ajuns anul trecut la niște cifre impresionante: peste 600 de participanți, peste 40 de sesiuni (tehnice și non tehnice – centrate pe business in IT, cultura organizației), distribuite pe 4 zone de interes, cu speakeri de renume, atât din România cât și din afara ei.

Am avut ocazia să fiu invitat la toate edițiile și să reușesc să particip la majoritatea, iar în ultimii doi ani, odată cu evidențierea mea ca Microsoft MVP și mai apoi Windows Insider MVP, să fiu și speaker pe Windows/Windows Mobile.

Din postura de participant, membru media și acum speaker am văzut IT Camp crescând an de an, dezvoltându-se ca eveniment și mi-a plăcut să văd cum foarte mulți participanți revin cu plăcere la edițiile următoare. Întrebându-i de ce, am primit invariabil cam același răspuns: ”pentru că mă bucur să avem și în România conferințe tehnice, de calitatea celor ce se întâmplă în afară – BUILD, I/O sau cum erau TechEd, PDC, locuri unde mii de pasionați de tehnologie vin să vadă ce nou și cool”.

Cred că din acest motiv ar trebui să participați și voi.

”Ne mândrim cu faptul că am avut atât de mulți participanți în edițiile anterioare și sperăm că în continuare conferința să crească. IT Camp este o conferință de tehnologie, făcută de specialiști din IT pentru pasionații și specialiștii IT” spun organizatorii  (ITCamp Community și Avaelgo). Și eu aș completa că spre deosebire de alte evenimente similare, IT Camp NU este locul în care să te duci ca să asculți mesajele de marketing debitate de diverși managerași din companiile ce activează în România, în schimbul sponsorizărilor date către evenimente.

La IT Camp descoperi lucruri noi, venite din experiența unor oameni care respiră zilnic tehnologie și de la care cu toții avem de învățat.

Așa că … nu mai stați pe gânduri și înregistrați-vă. Lista de speakeri e aproape gata, acum se face sinteza subiectelor propuse și a temelor ce vor fi abordate, în curând o să fie publicată și lista completă a vorbitorilor plus prezentările.

Detaliile pentru înregistrare se găsesc aici. Un bilet de două zile costă acum 399 LEI, aici e inclus accesul la toate prezentările și masa de prânz în cele două zile ale conferinței.

Imediat ce o să fie publicată lista de prezentări revin cu o selecție a celor care mi se par cele mai atractive și să spun și mai multe despre speakeri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep