HomeFeaturedFocusYotaPhone 3 este in continuare un proiect actual

YotaPhone 3 este in continuare un proiect actual

După ce au anunțat cu mai bine de un an în urmă cei de la Yota Devices că s-au aliat cu ZTE pentru a dezvolta YotaPhone 3, s-a cam așternut liniștea peste acest subiect. Și mulți dintre pasionații de dispozitive inteligente au crezut că seria YotaPhone a fost abandonată, cu atât mai mult cu cât nu s-a bucurat de prea mare succes în rândul publicului. Însă compania rusă pare să nu fie de acord cu aceste zvonuri și vine să confirme, la o distanță considerabilă de la ultimele detalii despre noul produs, că YotaPhone 3 este în dezvoltare și că nu s-a renunțat la acest proiect.

Thank you for your interest in our product. At the moment, we are developing the third generation of the smartphone. Follow us on our official group. Sincerely, the Yotaphone team.

Fără prea multe alte detalii, textul de mai sus a fost postat pe contul oficial de Instagram al companiei. Având în vedere că Yota Devices plănuia inițial să lanseze YotaPhone 3 undeva în 2016, la un preț aproximativ de 550 dolari, putem specula doar că, deși lansarea amânată în mod evident, probabil că de preț nu se vor atinge foarte mult. În cel mai bun caz vor merge puțin sub această valoare.

În rest, sunt convins că dacă acest proiect este într-adevăr unul activ, la care s-a început să se lucreze din nou, informațiile despre el vor începe și ele să iasă la iveală. Și atunci, probabil, vom avea și detalii tehnice despre dispozitiv.

via TechRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep