HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Mix 2, primele detalii oficiale

Xiaomi Mi Mix 2, primele detalii oficiale

Nu sunt multe, dar par să fie cu adevărat spectaculoase. Mai exact, CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a declarat că se lucrează la un Mi Mix 2 și că acesta va avea margini chiar mai subțiri ale display-ului. Având în vedere că la Xiaomi Mi Mix ecranul acoperă 83% din suprafața frontală a telefonului, succesorul pare că va arăta și mai futurist. Oricum, așa cum am spus-o și cu alte ocazii, acesta este trend-ul spre care pare că se îndreaptă piața de smartphone, la nivel de design.

Ba mai mult, de această dată ecranul va fi un AMOLED și va avea și margini curbate, cel mai probabil pe modelul Edge de la Samsung. Singura margine ușor mai proeminentă a display-ului va fi cea din josul acestuia, care va încorpora acum și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

În rest, nu prea se cunosc multe despre acest terminal viitor. A mai existat un zvon zilele trecute care spunea că tot corpul telefonului va fi realizat din material ceramic. Sunt convins că, pe măsură ce ne vom apropia de o dată de lansare oficială (cel mai probabil în a doua jumătate a anului), detaliile despre acest smartphone vor începe să apară.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep