HomeFeaturedFocusAl treilea build de Windows 10 Insider Preview lansat in aceasta saptamana:...

Al treilea build de Windows 10 Insider Preview lansat in aceasta saptamana: 15061

W10insider_15061

Microsoft a reușit un record săptămâna aceasta: avem 3 build-uri de Windows 10 Insider Preview în Fast Ring pentru PC, cel mai recent este 15061 după 15060 lansat ieri. Tocmai când am terminat de instalat 15060 pe laptop am văzut că am disponibil un nou update.

După multe probleme fixate ieri în Windows 10 Insider Preview 15060 din Fast Ring, 15061 lansat azi are mult mai puține schimbări: reparată problemă de redare a filmelor în forat MP4 pe Movies and TV, OOBE nu mai crapă când se asociază data de naștere pentru un contact nou, conexiunile VPN apar în Network Connection și nu mai dispar, jocurile Direct3D 9 merg corect.

Încă se păstrează problema legată de descărcarea unor pachete suplimentare pentru limbă, și e posibil ca acest build să nu poată fi instalat, afișând eroarea 8024a112. Un reboot ar trebui să repare problema, iar dacă nu se poate, atunci intrați în Registry și ștergeți cheia:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update\RequestedAppCategories\8b24b027-1dee-babb-9a95-3517dfb9c552

Dacă unele aplicații nu merg, atunci ștergeți cheia următoare din Windows Registry:

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AdvertisingInfo

Pe anumite tablete Surface, atenționarea de restart după update-ul de firmware nu merge, se poate verifica aici: Settings > Update & security > Windows Update.

Încă se păstrează o mică problemă legată de broadcasting-ul de jocuri, interfața Game bar fiind verde. Asta nu afectează calitatea.

Toate schimbările de mai sus vin peste multele detaliate aici.

Pare un build stabil, eu l-am pus deja. Puteți face și voi asta.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep