HomeFeaturedFocusLeak: imagini de calitate cu Samsung Galaxy S8 Plus

Leak: imagini de calitate cu Samsung Galaxy S8 Plus

Galaxy S8 Plus_1

Ne mai despart două zile până când Samsung o să prezinte oficial noua generați de smartphone-uri S8 și S8 Plus: pe 29 martie, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked se va face prezentarea oficială a lui S8 și S8 Plus. În România le vom vedea pe 30 aprilie și noi vom fi prezenți la eveniment.

Probabil că imediat după prezentare o să vină și avalanșa de review-uri, lucru cu care Samsung ne-a obișnuit în ultima vreme. Interesant este că abia acum avem niște poze de calitate cu S8 Plus, venite pe o sursă din Mexic și prezentate pe AndroidMX.

După cum puteți vedea, pozele sunt de foarte bună calitate și ne arată un Samsung Galaxy S8 Plus, pe negru. Observăm ecranul edge , butoanele touch pentru navigație și o parte din aplicația de management a camerei foto.

Galaxy S8 Plus_2

Ecranul de 6.2-inch Super AMOLED QHD pare imens, cu toate că aparatul în sine nu pare a fi foarte mare.

Din ceea ce știm până acum, S8 și S8 Plus vor avea o cameră foto principală de 12 MP și una de 8 MP în față, vor funcționa cu Android 7.1. Nougat, au (probabil) scanner de iris și sunt construite pe platforma Snapdragon 835. Pentru stocare S8 va avea 64GB RAM în timp ce S8 Plus va veni cu 128 GB.

Diferențe sunt și la baterie, pentru S8 o să vedem o baterie de 3000 mAh în timp ce fratele mai mare, S8 Plus va avea una de 3500 mAh.

Mai e puțin și aflăm detaliile complete.

Apropo de asta, evenimentul de lansare Samsung Unpacked 2017 pentru Galaxy S8 și S8 Plus va putea fi urmărit online miercuri, 29 martie de la ora 18:00 a României, aici.

via BGR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep