HomeFeaturedFocusCateva zvonuri despre Oppo R11

Cateva zvonuri despre Oppo R11

Dacă este să ne luăm după cele mai optimiste informații legate de acest viitor flagship de la Oppo, acesta va fi ideal pentru pasionații de fotografie. Și asta pentru că va adăuga sistemului dual camera plasat frontal, așa cum îl are Oppo F3 Plus cel lansat cu câteva zile înainte, dedicat unor selfie-uri de calitate, un alt sistem dual camera, de această dată pe partea din spate a telefonului. Și nu unul oricum, ci unul capabil de un zoom optic 5X. De asta spun că cei care caută la un smartphone funcții foto cât mai revoluționare vor fi încăntați de acest viitor flagship.

În mod clar, este cam devreme să ne entuziasmăm. Sunt doar zvonuri, fără prea mult suport real. Și chiar dacă ele sunt spectaculoase, trebuie să ne păstrăm o doză de precauție.

Alte detalii despre noua generație de flagship-uri de la Oppo sunt legate de faptul că vom avea două variante, un Oppo R11 și un Oppo R11 Plus (adică un display de 5,5 inchi, respectiv unul de 6 inchi). Asta a devenit deja o chestie standard, spre bucuria celor care au brevetat-o și mai ales a grupului lor de fani. Mai știm că cel puțin una dintre cele două variante de Oppo R11 se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 660, echipat cu opt nuclee Kryo. Cam atât la nivel de detalii tehnice.

Comercial vorbind, cele două versiuni de Oppo R11 vor fi lansate de către producătorul chinez cel mai devreme în luna iunie a acestui an.

Cât despre fotografia care se presupune că înfățișează un Oppo R11 (sau R11 Plus), ea ridică cel puțin la fel de multe semne de întrebare ca și informațiile tehnice de mai sus.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep