HomeFeaturedFocusHTC U, aka Ocean pregatit pentru prezentare in aprilie, vine pe piata...

HTC U, aka Ocean pregatit pentru prezentare in aprilie, vine pe piata in mai

HTC-Ocean-Sense-Touch

Pentru că HTC mai are în mânecă un as (și eu sper ca după ultimele lansări mai mult sau mai puțin reușite, să fi învățat ceva), în aprilie o vă vedem dacă viitorul HTC Ocean va fi capabil să se bată cu LG G6, Huawei P10 sau Galaxy S8. Smartphone-ul ideal, așteptat de toți fanii HTC pare să fie real și aproape gata de lansare: undeva la final de aprilie ar trebui să vedem lansarea, urmând ca în luna mai să înceapă livrările (teoretic, căci avînd în vedere istoria HTC, e cam puțin probabil să se și întâmple așa).

HTC Ocean o să fie construit pe chipset-ul Snapdragon 835 și va avea și Edge Sense, funcție care ar putea să îl ajute să iasă în fața celorlalte flagshipuri din 2017. Cu o carcasă metalică și un set avansat de senzori HTC Ocean ar putea duce cu un pas înainte ideea de smartphone și modul în care îl folosim.

Conform Evan Blass, HTC Ocean se va numi de fapt HTC U și va avea un display de 5.5 inci WQHD (2560 x 1440), Snapdragon 835, Android 7.1 Nougat cu Sense 9 stocare de 64 sau 128GB, microSD și camerele foto identice cu cele de pe U Ultra, cu senzori Sony IMX362 și 351.

Ca fan HTC de mai bine de 10 ani vreau să văd că HTC reușește să revină la gloria de altă dată și abia aștept lansarea.

via Pocketnow

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep