HomeFeaturedFocusCateva huse si carcase pentru Samsung Galaxy A5 (2016)

Cateva huse si carcase pentru Samsung Galaxy A5 (2016)

Deși este un telefon cu ceva vechime, fiind lansat oficial de către producătorul coreean acum un an și ceva (în decembrie 2015 de fapt), Samsung Galaxy A5 (2016) este în continuare unul dintre cele mai populare telefoane pe meleagurile noastre, mai ales în ofertele operatorilor, acolo unde se bucură de o promovare peste medie. Chiar discutam cu cineva de la Vodafone și îmi spunea că este unul dintre cele mai vândute telefoane din rețea, mai ales dacă discutăm de pachete care includ și abonamente. Și dacă tot avem de-a face cu un terminal popular, care oferă un raport preț/specificații destul de decent pentru piața din România, m-am gândit că am putea să ne aruncăm o privire și peste soluțiile de protecție pe care le avem la îndemână pentru acest smartphone.

Ca de obicei, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, un magazin online în oferta căruia se găsește o gamă variată de huse, carcase, încărcătoare și alte accesorii pentru orice smartphone, atât originale, cât și de la producători terți specializați. Evident că am găsit ceva și pentru Samsung Galaxy A5 (2017) și în cele ce urmează, vreau să vă prezint câteva variante care mie mi s-au părut interesante.

De cele mai multe ori înclin pentru o carcasă suplimentară transparentă, pentru a lăsa la vedere culoarea și aspectul telefonului. Aici am găsit o soluție de la producătorul SPIGEN, o husă destul de solidă, care conferă un grad ridicat de protecție. SPIGEN Ultra Hybrid Crystal Clear pe numele său complet, această carcasă suplimentară care îmbracă spatele telefonului protejează prin marginile sale groase nu doar colțurile și muchiile terminalului, dar chiar și ecranul.

O variantă ceva mai discretă, mai subțire, este husa originală Samsung Clear Cover Black. Aceasta îmbracă doar partea din spate a telefonului și protejează colțurile. Este într-adevăr mai finuță și nu se simte la fel de puternic atunci când ținem aparatul în mână.

Și dacă tot am vorbit despre accesorii originale Samsung, iată și preferata mea, o husă de tip cover, Samsung Clear View Cover Black. Protejează display-ul și permite vizualizarea notificărilor sau preluarea apelurilor direct prin suprafața frontală, fără a mai fi nevoie să deschidem husa. Asta se poate dovedi extrem de practic, iar gradul ridicat de protecție nu poate fi pus sub semnul întrebării.

La final am lăsat o carcasă spate neagră, cu un grad foarte ridicat de protecție, care îi conferă terminalului un aspect rugged, de telefon rezistent la șocuri mecanice. Este vorba despre SPIGEN Capsule Black, care se poate dovedi o alegere inspirată pentru utilizatorii dinamici și activi.

Pe site-ul MobileDirect găsiți și alte huse și carcase pentru Galaxy A5 (2016), precum și o gamă variată de accesorii.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep