HomeFeaturedFocusOppo F3 si F3 Plus prezentate oficial

Oppo F3 si F3 Plus prezentate oficial

Producătorul chinez a prezentat oficial noua generație de experți în selfie-uri, compusă acum din două telefoane: Oppo F3 și fratele său mai mare F3 Plus. Despre primul nu prea a oferit detalii, semn că accentul cade pe Oppo F3 Plus și că de la acesta există așteptări mari pentru a confirma ca hit de vânzări cu succes în rândul pasionaților de autoportrete digitale. Și, trebuie să recunoaștem, că cel puțin la nivel de specificații tehnice Oppo F3 Plus pare a avea câteva argumente serioase pentru a se impune în fața competitorilor de pe piețele asiatice, acolo unde își va începe și viața comercială. Cu promisiuni însă că va deveni disponibil și pe piețe ceva mai occidentale.

Oppo F3 Plus are un ecran full HD de 6 inchi, integrat într-o construcție metalică de tip unibody. Pe partea din față, deasupra ecranului, tronează sistemul dual camera care îi oferă supranumele de selfie expert. Un sistem compus din doi senzori, unul de 16 megapixeli (f/2.0) și unul wide angle de 8 megapixeli. Din punct de vedere software, experiența este îmbunătățită cu tot felul de funcții dedicate realizării unor fotografii cât mai reușite. Și dacă tot suntem la zona de fotografie, să spunem și că pe spatele telefonului se află o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Un chipset Qualcomm Snapdragon 653 cu procesor octa-core de până la 1,95 GHz, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și cu suport pentru fast charging, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 6.0 Marshmallow completează lista cu specificații tehnice.

Prețul pentru Oppo F3 Plus este de aproximativ 470 dolari. Despre Oppo F3 s-a spus doar că este ceva mai mic, cu un display de 5,5 inchi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep